Pennut jo yhdeksän viikon vanhoja

Voi, miten nopeasti aika onkaan mennyt - suorastaan liian nopeasti <3. Tiedän, että pienten on aika lennähtää (tai vipeltää) pesästä, mutta aika tuntui silti loppuvan kesken. Onnekseni voin tässä kohtaa todeta, että suurin osa pennuista jää todella lähelle, mutta yksi lentää niin kauas, että voi olla ettemme enää koskaan näe, aika näyttää.

Poika Hey Dude Ain't No Rock Star eli kutsumanimeltään "Hippi" muutti omaan kotiinsa rakkaan ystävämme luokse 13.9.  Tämä yhteys oli tarkoitettu, poika vain istahti ja valitsi itselleen ihmiset, vaikkeivat ihmiset edes tienneet tarvitsevansa yhtä hippiä elämäänsä. Poika on  yhteisomistuksessa.

Tyttö "puolitassu", jota myös Hertaksi kutsuimme  ja on nyt nimeltään Hey Dude Aesir is Amazing suuntaa kohti Amerikkaa  20.9. ja tulee toivottavasti olemaan yksi tulevan USA:n grosspitz-kannan kantaäitejä. Lennän ensin tytön kanssa Saksaan, josta hänen tiensä kulkee lopulta Alaskan kautta Georgiań osavaltioon. Tästä kerromme lisää myöhemmin. Onneksi pentu on sen verran pieni, että saa matkustaa ihmisen kanssa matkustamossa.

Ensimmäisenä syntynyt "HIpsu" sai viralliseksi nimeksiin Hey Dude Aim For The Stars on jatkossa  kutsumanimeltään Neve ja hän muuttaa ystävän ystävän luokse, tai no, nyt voi jo sanoa, että meidän uusien ystävien luokse, tämäkin tarina oli kirjoitettu tähtiin ja tarkoitettu tapahtuvaksi. Neve on myös yhteisomistuksessa.

Sitten meillä on "Typy" Hey Dude Ain't No Star, jonka osalta olemmekin vielä ihmeissämme. Tarkoitus ei ole yhtään pennuista jättää kotiin kasvamaan, mutta toistaiseksi ei yksikään pentua kyselleistä perheistä ole tuntunut juuri tälle pennulle sopivalta. Typylle on siis mahdollisesti etsinnässä myös yhteisomistuskoti pääkaupunkiseudun tuntumasta, sellainen koti joka olisi kiinnostunut myös itse käymään näyttelyissä - tästä voin kyllä tarvittaessa luopua ja käydä itse, jos muuten kaikki palikat osuvat kohdalleen. Typy lähtee yhteistyökotiin siis vain jos löydämme sellaisen perheen, josta intuitio sanoo, että tämä on juuri se oikea. Haussa siis tuleva uusi ystävä. Voihan se olla, että Typy jää kotiinkin :D.

 

 

Translate »