Hey Dude kennel

GrosspiOlen allekirjoittanut 1.1.2011 voimaan tulleen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen ja käynyt Kennelliiton kasvattajakurssin ja minulle on myönnetty 2021 Kasvattajanimi “Hey Dude”, joka tarkoittaa “Hei Jäbä” vapaasti käännettynä. Rakas Jäbä-grosspitzimme tulee kulkemaan siis aina kasvattajanimen muodossa mukana. 

Oma kasvattajanimi tai kasvattajanimelle tuleva kasvatustyö ei ole minulle tärkeintä ja saattaa olla, ettei tälle nimelle koskaan synny yhtä ainutta pentuetta – se jää nähtäväksi. Teen yhteistyötä kasvattaja Kirsi Honkasen / Kennel Ticapon kanssa ja monen muun eurooppalaisen kasvattajan kanssa.  MInulle tärkeintä on auttaa tätä upeaa, alkukantaista rotua selviytymään.

Toivon, että joskus tulevaisuudessa voin olla yhtä hyvä ystävä ja tuki omien koirieni pentujen perheille, kuin mitä Kirsi (Jäbän kasvattaja) on ollut minulle.  

Uutisia
  • Odotamme pentuja

    Odotamme pentuja

    Meille tulee pentuja <3 Yhdistelmästä Nöpö ( Ursel Von Kauthen Ruh) x  Jäbä (Ticapon All For Action) odotamme (yhteistyössä Kirsi Honkanen / kennel Ticapon kanssa) syntyväksi mustaa grosspitz-pentuetta puolivälissä heinäkuuta . Tiineys varmistettu 11.6.2021  ultrassa ja ainakin neljä vahvaa sydäntä siellä sykkii Emä: Ursel Von Kauthen Ruh eli Nöpö, syntynyt 31.12.2018. EE JCH HeW-19 HejW-19 …Lue lisää »
  • Etsimme yhteistyökotia grosspitz pennulle

    Etsimme yhteistyökotia grosspitz pennulle

    Etsimme yhteistyökotia pian Tsekistä Suomeen tulevalle valkoiselle grosspitz pennulle Divalle (Diva Alba Fortuna Moravia). Diva on narttupentu, syntynyt 1.4.2021 ja jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, tulee Diva aikoinaan myös jatkamaan sukua. Diva  on syntynyt 1.4.2021 lentää Suomeen 3.6.2021 ja tulee ensin meidän kotiimme Espooseen , jotta voimme tutustua neitokaiseen ja persoonallisuutensa tarkemmin ja valita sen …Lue lisää »
Translate »