Hey Dude kennel

Olen allekirjoittanut 1.1.2011 voimaan tulleen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen ja käynyt Kennelliiton kasvattajakurssin ja minulle on myönnetty 2021 Kasvattajanimi ”Hey Dude”, joka tarkoittaa ”Hei Jäbä” vapaasti käännettynä. Rakas Jäbä-grosspitzimme tulee kulkemaan siis aina kasvattajanimen muodossa mukana. 

Oma kasvattajanimi tai kasvattajanimelle tuleva kasvatustyö ei ole minulle tärkeintä ja ajattelinkin, ettei tälle nimelle kenties koskaan synny yhtä ainutta pentuetta. Teen yhteistyötä kasvattaja Kirsi Honkasen / Kennel Ticapon kanssa ja monen muun eurooppalaisen kasvattajan kanssa.  MInulle tärkeintä on auttaa tätä upeaa, alkukantaista rotua selviytymään. Vuonna 2021 sain yhteistyökasvattajalta upean lahjan – voit lukea lisää siitä, miten ensimmäinen pentue tuli Hey Dude -nimelle  täältä.

Toivon, että voin olla yhtä hyvä tuki omien koirieni pentujen perheille, kuin mitä Kirsi (Jäbän kasvattaja) on ollut minulle.  Jatkamme Kirsin kanssa yhteistyötä, joten pentujemme perheet saavat halutessaan meiltä molemmilta apua ja tukea.

Sijoituksesta/yhteisomistajuudesta kanssani täältä.

Arvostan suorapuheisuutta ja rehellisyyttä. Koirat ovat meillä perheenjäseniä, joiden tarpeiden mukaan olen järjestellyt myös omaa elämääni tarvittaessa. Arvostan samaa myös minulta pentuja kyselevissä. Koirille etsimme ”parasta mahdollista matchia”, eli sekä koiralle sopivinta perhettä että perheelle sopivinta koiraa. 

Oma arkeni muodostuu paljon koirien kanssa tekemisestä ja olen aktiivisesti mukana myös monessa muussa minulle tärkeässä asiassa. Olen toiminut Suomen Grosspitz ry:n puheenjohtajana 2021-2024 ja jatkan hallituksen jäsenenä.  Kaudesta 2024 olen mukana Suomen Seurakoirayhdistyksen hallitustyössä. Osallistun aktiivisesti myös Suomen Kennelliiton kursseille ja tapahtumiin. Vuonna 2021 osallistuin jalostusneuvojan kurssiin ja 2023 sain oikeudet toimia käyttäytymisen jalostustarkastuksen vastaavana toimitsijana.

Jos olet kiinnostunut pennuistamme, ota yhteyttä – kerrothan vähintään, miksi rotu kiinnostaa ja millainen koira mielestäsi perheeseesi sopisi kaikkein parhaiten. Yritämme löytää aina parhaan mahdollisen koiran perheelle ja parhaan mahdollisen perheen juuri tietylle koiralle.

Translate »