Etsimme yhteisomistuskotia / sijoituskotia

Etsimme grosspitz narttupennulle / pennuille yhteistyökoteja

Grosspit z Etsimme rakkaalle  Hipsulle   yhteistyökotia eli sijoituskodin - tyyppistä ratkaisua esim yhteisomistuksella, jolloin jalostusoikeus jää minulle / Kirsille käyttöön ja Hipsu asuu kuitenkin yhteistyökodissa  kuten  oma koira.

Kaikkein mieluiten pääkaupunkiseudulta mahdollisimman läheltä ❤️. Ei ole pakko itse käydä näyttelyissä, kunhan antaa minulle tai Kirsille joskus sovitusti mukaan.

Hipsu on luonteeltaan rohkea, rakastava ja topakka. Tämä on pentueesta se, joka saattaa kokeilla eniten rajojaan. Tarvitsee siis rajat asettavat ja rakastavan kodin, jossa haetaan oikeat keinot toimia. Neiti ilmoittaa jo nyt hyvin selväsri, jos ei jostain pidä.

Oikein ihana neiti, pussaa, on lupsakka ja ihana - paitsi jos ei jostain asiasta pidä 😁 ja näistäkin ilmoittaminen on hyvin lievää, mutta luonteenpiirre on selkeästi siellä jossain olemassa. 

Ainakin siis kaksi näistä neljästä, mahdollisesti jopa kolmekin jää tulevaan kasvatustyöhön Suomessa. Ja yksi eli Aesir lähtee USAan paikalliseen kasvatustyöhön ❤️, ollen toivottavasti tulevaisuudessa yksi rodun kantaäideistä Amerikassa.

Pentuja on kyselty todella paljon, mutta nyt kun on päätetty sijoitukseen / osa-omistukseen jäävät niin hommat pikkaisen muuttuvat

Mikä pentumme kiinnostava, laitathan viestiä ja kerrot miksi rotu kiinnostaa sinua ja millainen yhteistyökoti olisit.  Tärkeimmät toiveet yhteistyökodeille ovat rehellisyys, luotettavuus ja se, että pennulle annetaan sekä tarpeeksi rajoja että rakkautta.
"Typyn" osalta vielä mietimme etsimmekö myös hänelle yhteistyökodin  vai jäisikö hän kotiin kanssamme. Tätä mietimme vielä tovin.
Translate »