Etsimme sijoituskotia (yhteisomistuskotia)

Tässä on "Typy" eli Hey Dude Ain't No Star. Typy on grosspitz, Jäbän ja Nöpön tytär, joka on syntynyt 13.7.2021.

Olemme miettineet pitkään jäisikö Typy osaksi laumaamme vai hakisimmeko hänelle yhteistyökodin. Typy ei siis ole varsinaisesti myynnissä, vaan haemme hänelle sijoituskodin tyyppistä yhteisomistuskotia. Koira on siis perheelle rakas perheenjäsen ja harrastuskaveri, mutta mahdollinen jalostusoikeus jää kasvattajille, samalla kuin mm. virallisten terveystarkastusten teettäminen. Yhteistyökoti tarkoittaa sitä, että Typy olisi aivan kuin kokonaan omistamasi koira, jonka kasvattaja on tukenasi, et kuitenkaan voi esim. steriloida koiraa tai teettää sillä pentuja.

Millaista perhettä  etsimme Typylle? Sellaista, joka asuisi mahdollisimman lähellä meitä tai yhteistyökasvattaja Kirsiä, eli mieluiten jossain pääkaupunkiseudulla. Etsimme sellaista ihmistä / perhettä, joka olisi kiinnostunut juuri tästä rodusta ja myös ymmärtää, että nämä ovat paljon muutakin kuin ihania "nallekarhuja". Ennen kaikkea etsimme sitä ihmistä / perhettä, joista vain jotenkin tulee se just oikea tunne, sellainen, että meistä voisi tulla ystäviä ja molemmin puolin herää luottamus.

Ihan täydellistä olisi, jos olisit itsekin kiinnostunut ainakin kokeilemaan koiranäyttelyissä käymistä Typyn kanssa, mutta jos et itse halua mukaan koiranäyttelyihin, sekin on ok. Oletamme Typystä kasvavan tulevaisuudessa mm. koiranäyttelyissä menestyjän, joten jos et itse käy näyttelyissä, otamme hänet mielellämme mukaamme. Tai vielä mieluummin autamme sinut alkuun koiranäyttelyharrastuksenkin kanssa, jos et sitä ole vielä kokeillut.

Typy on aktiivinen ja päättäväinen nuori grosspitz-neito. Luultavasti olisi myös loistava esim. agility-kaverina, sillä on mm. jo erinomainen kiipeilijä.

Ota yhteyttä, jos luulet, että olisit etsimämme perhe Typylle :). Ja jos ei juuri sitä oikeaa ihmistä / tunnetta löydy, niin Typy jää tänne meille lauman jatkoksi <3

Translate »