Odotamme valkoisia grosspitz-pentuja 2024

Odotamme syntyväksi helmikuun loppupuolella valkoisia grosspitz-pentuja yhdistelmästä Diva Alba Fortuna Moravia ja Of Milwood Eerik.

 

Diva on syntynyt 1.4.2021 Tsekeissä ja muuttanut sieltä heti pentuna Suomeen. Diva asuu meidän lähellämme yhteistyöperheessä ja tulee synnyttämään ja pentuajaksi meille. Eerik on syntynyt 31.7.2013 ja on suomalaista kasvatustyötä. Molemmat tulevat vanhemmat on terveystarkastettu ja ovat olleet koko ikänsä superterveitä. Astutustapahtuma oli todella luonnollinen ja kaunis ja molemmat koirat toimivat luontevasti ja ikään kuin toisensa huomioiden.

Pentue on jälleen yhteistyössä Kirsi Honkanen / Kennel Ticapon kanssa. Voit esittäytyä etukäteen ja kysellä tulevasta pentueesta, mutta pentuja emme lupaa kellekään ennen kuin ne ovat sen ikäisiä, että luonteista yms. voi jo jotain nähdän.

 

Oih, miten ihanaa ja kamalan jännittävää odotusta! Sormet, varpaat ja tassunkärjet ristiin, että saamme terveitä pentuja <3.

 

Pentuesuunnitelma Kennelliiton jalostuskannassa: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI46825/21&ReknoI=FI47116/13

Translate »