7 valkoista grosspitz-pentua syntyi 18.2.2024!

Divan ja Eerikin pennut syntyivät 18.2.2024

7  tervettä ja energistä valkoista grosspitz-pentua syntyi 18.2.2024. Diva oli luonteva synnyttäjä (leikki vielä puoli tuntua ennen synnytystä välillä pehmonallella ja pennut syntyivät hyvällä tahdilla ja nopeasti heti, kun vauntiin päästiin. Divaa ei myöskään häirinnyt ihmisen läsnäolo, mutta hoiti kyllä itsekseen hommat ihan juuri kuten kuuluukin.  Emä on siis Diva Alba Fortuna Moravia ja isä Of Milwood Eerik Tiedot  Kennelliiton jalostuskannassa: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI46825/21&ReknoI=FI47116/13

Molemmat vanhemmat ovat laajasti terveystutkittuja ja olleet todella terveitä koko ikänsä, kummallakin on "teräsvatsa", eikä allergioita.  Diva täyttää kolme pian ja Eerik kesällä jo 11. Molempien suvut ovat pitkäikäisiä . Sekä emälle että isälle tämä on ensimmäinen pentue <3.

Diva on syntynyt 1.4.2021 Tsekeissä ja muuttanut sieltä  Suomeen, ensin neiti asui tovin meillä etsiessämm sopivaa yhteistyöperhettä. Diva asuu meidän lähellämme yhteistyöperheessä ja synnytti ja hoitaa pennu täällä meillä meille. Eerik on syntynyt 31.7.2013 ja on suomalaista kasvatustyötä. Molemmat tulevat vanhemmat on terveystarkastettu ja ovat olleet koko ikänsä superterveitä. Astutustapahtuma oli todella luonnollinen ja kaunis ja molemmat koirat toimivat luontevasti ja ikään kuin toisensa huomioiden.

Pentue on jälleen yhteistyössä Kirsi Honkanen / Kennel Ticapon kanssa. Voit esittäytyä  ja kysellä tulevasta pentueesta, mutta pentuja emme lupaa kellekään ennen kuin ne ovat sen ikäisiä, että luonteista yms. voi jo jotain nähdä. Pentueessä on neljä narttua ja kolme urosta ja ainakin osan näistä haluaisimme sijoitusperheeseen tai yhteisomistusperheeseen.

Pennut tullaan luonnollisesti rekisteröimään Kennelliittoon. Pennun mukana meiltä lähtee loppuiön apu, neuvonta ja yhteistyö , jokainen näistä on tärkeä ja rakkaudella kasvatettu. Jos haluat tietää rodusta, vanhemmista tai näistä pennuista, ota yhteyttä. Jos olet kiinnostunut pennusta, esittäydythän, kerrothan myös millainen koira mielestäsi teille sopisi ja miksi olet juuri grosspitzistä kiinnostunut. Olen itse rehellinen ja suorapuheinen ja toivon, että sinäkin olisit - kerro siis rohkeasti ja rehellisesti itsestäsi ja toiveistasi.

 

 

 

Translate »