Ehkä hienoin lahja, minkä voi kasvattajalta saada

Lahja Jäbän kasvattajalta Kirsiltä

Tiedättekö, sain tänään ehkä yhden hienoimmista lahjoista ikinä. Kerron ensin vähän taustaa.
Meidän Jäbä on oikeasti sijoituskoira, eli oikeasti varsinainen omistaja on Jäbän kasvattaja Kirsi Honkanen, ja me olemme "vain" perhe, jonka jäsen Jäbä on. Yhteistyö ja ystävyys Kirsin kanssa on kasvanut vuosien varrella ja olen auttanut etsimään grosspitzejä tuotavaksi Suomeen. Monen vuoden jälkeen löysin sopivan narttukoiran ja oikeasti oli tarkoitus alunperin, että tyttö vain etsisi meiltä käsin yhteistyökotia. Huomasin kuitenkin ehdottavani Kirsille, että ostamme tytön yhdessä ja se jää meille perheenjäseneksi, jos tuntuu laumaan sopivalta.
Jäbän ja Nöpön jälkeläisten oli alusta alkaen tarkoitus olla siis Kirsin eli Ticapon - kennelin nimissä, vaikka suunnitelmat on tehty yhdessä. Harva edes tietää, että oikeasti omistan koiristamme vain osan 😁, tai oikeastaan vain Nöpöstä osan ja Jäbä on sijoituksessa meillä. Olen saanut touhuta kuin omieni kanssa ja oikeasti kennelnimen anominen oli vain päähänpisto. Kasvattajakurssin kävin oppiakseni lisää, vaikka Kirsi onkin toiminut ehkä maailman parhaana opettajana.
Ai niin, se lahja. Sain Kirsiltä lahjan, jonka merkitystä on vaikea kuvata. Tämä meidän pentue rekisteröidään Hey Dude - nimelle, vaikka alunperin pentue on suunniteltu Ticaponin kenneliin ❤️. Kiitos Kirsi ❤️. Tarina ja yhteistyö jatkuu monella tavalla ❤️.
Tänään tavattiin taas monen yhteistyön ja ystävyyden merkeissä. Mukana oli mm Beni (Bernie Von Salz-Talheim) ja Diva (Diva Alba Fortuna Moravia) perheineen.
Ps. Oikean kasvattajan kanssa sijoituskoira voi antaa todellakin paljon. Kiitos Kirsi 😍
Translate »