Chanille on löytynyt ihana yhteistyöperhe (Haemme sijoituskotia / yhteisomistuskotia valkoiselle grosspitz-tyttöpennulle)

Päivitystä 21.12. Olemme valinneet Chanille ihanan yhteistyöperheen <3

Tässä on Chani Zimni Sen äitinsä Ursa Maior Von Kauthen Ruhin kanssa.  Chani on meidän Nöpön siskontytär siis <3.  Äiti on musta ja isä on valkoinen, toivomme tästä nuoresta neidistä jatkajaa valkoisille grosspitzeille Suomessa. Chani on syntynyt Tsekeissä 19.10.2021 ja haemme pikkuneidin Suomeen tammikuun alussa.  Nyt haemme tyttöselle yhteistyökotia sijoituskodin tai yhteisomistuskodin muodossa <3

Nuoresta neidistä toivomme myös kaveria näyttelyihin, eli yhteistyökodilta toivomme joko näyttelymyönteisyyttä, niin että saamme tytön mukaamme näyttelyihin tai kenties olet itse innostunut kiertämään näyttelyissä? Jos näyttelyharrastus ei ole sinulle tuttu, autamme myös mielellämme uuden harrastuksen aloittamisessa.

Kovasti toivoisimme, että yhteistyökoti löytyisi jostain läheltä Päiviä (Espoo) tai Kirsiä (Vantaa), mutta jos se oikea tunne perheestä syntyy, voimme harkita myös jotain pääkaupunkiseudusta kauempaa sijaintia

Kun otat meihin yhteyttä, esittelethän itsesi ja kerrothan miksi olet grosspitz-rodusta kiinnostunut ja millainen koira sinun mielestäsi perheeseesi / sinulle sopii.  Arvostamme erittäin paljon suorapuheisuutta ja rehellisyyttä.  Meistä saat elinikäisen tuen ja toivottavasti myös ystävän.

Chani on erinomaiselta kasvattajalta, jonka ole tuntenut grosspitzien kautta vuosien ajan. Chanin äidin Ursan omistaja on myös hyvä ystäväni ja olemme seuranneet pentueen vaiheita suunnittelusta alkaen. Chani oli syntyessään pentueen pienin, mutta kun neiti vahvistui ja otti kiinni muita kaikin tavoin,  päätimme, että pikkuinen on erinomainen lisä Suomen grosspitz-kantaan.

Tavoittenamme on löytää pikkuneidille koti valmiiksi jo ennen Suomeen muuttamista - ota siis yhteyttä ja kysele lisää, katsotaan löydämmekö yhteisen sävelen. Kyselyitä pennuista tulee yleensä paljon, siksi arvostamme, että ensin kommunikoimme joko sähköpostitse tai vaikkapa Facebookin kautta. Sähköposti paivi@grosspitz.fi tai vaihtoehtoisesti Facebookissa sivun https://www.facebook.com/grosspitz kautta

Päivi Silventoinen / Hey Dude & Kirsi Honkanen / Ticapon

Kuvat Chanin kasvattaja Jarmila Krpcová, kennel Zimni Sen

Kuvia ja tietoja kasvattajan sivuilta. Jos haluat nähdä vanhempien terveystulokset ja sukupuun, löydät tiedot kasvattajajan sivuilta https://zimnisen.webnode.cz/  .

Translate »