Matka Ruotsiin

27.7.2018

Matkustaminen on vähän tylsää ja väsyttävää, mutta Ruotsi, täältä tullaan! Leikin vähän (revin lelut kaverin kanssa) ja sitten simahdin. 
Travelling is a bit bring and makes me tired, but Sweden, here I Come!  I played for a while (ripped some toys) and then went asleep.

28.7.2018
Heja Sverige ja terveiset Ruotsista. Road tripillä käväisimme Ransäterissä ja tietenkin koiranäyttelyssä. Kesäturkissa mukaan tarttui rop, serti, nord serti ja Ruotsin muotovalion titteli. Kuulemma nakkeja tiedossa iltapalaksi 
😊.
Hello Sweden and Best regards! During our roadtrip we visited Ransäter dog show and with my summer coat I got Bob, cac, nord cac and title Swedish champion. They told that I Will get later some sausages 
😊

30.7.2019
Nyt tuntuu siltä, että riittää tämä matkustaminen. Lupasivat, että mennään kotiin, mutta edelleen vaan ollaan matkalla. Onneksi edes maisema on kaunis.

Now it feels like that I’ve had enough about travelling. They promised that we will go home, but still we are on the way. Luckily at least the view is beautiful.
Translate »