Diva on löytänyt yhteistyökodin – Etsimme yhteistyökotia grosspitz pennulle

Päivitys 1.7.2021

Diva siirtyi tänään yhteistyökotiinsa <3. Kiitämme kaikkia Divasta kyselleitä. Divan yhteistyökoti löytyi noin 5 kilometrin päästä meidän kodistamme, ystävämme luota. Jatkamme siis yhdessä heidän kanssaan. Facebook-sivuilla ei ehkä enää ihan niin paljoa nyt näy kuvia Divasta ja hänen kuulumisista. "Uusi mamma" on ystävämme jo yli kuuden vuoden ajalta ja olemme alunperin tutustuneetkin koirien kautta. Tästä tytöstä ja perheestä kuullaan vielä, katsotaan, mitä kaikkea Diva ehtiikään vielä tekemään.

VIimeistä iltaa meidän perheen jäsenenä vietettiin yhdessä sekä uuden perheen että Ticapon kennelin Kirsin kanssa. Nöpö ja Diva tietenkin lämmössä välillä nukkuen pylly vasten pyllyä.

 

Grosspitz Diva ja Nöpö

Etsimme yhteistyökotia pian Tsekistä Suomeen tulevalle valkoiselle grosspitz pennulle Divalle (Diva Alba Fortuna Moravia). Diva on narttupentu, syntynyt 1.4.2021 ja jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, tulee Diva aikoinaan myös jatkamaan sukua.

Grosspitz pentu_DivaDiva  on syntynyt 1.4.2021 lentää Suomeen 3.6.2021 ja tulee ensin meidän kotiimme Espooseen , jotta voimme tutustua neitokaiseen ja persoonallisuutensa tarkemmin ja valita sen mukaan Divalle kaikkein parhaiten sopivan kodin. Diva on minun eli Päivi Silventoinen (kennel Hey Dude) ja Kirsi Honkanen (kennel Ticapon) yhteisomistuksessa ja haemme pienokaiselle yhdessä yhteistyökotia.

Mitä yhteistyökoti sitten meidän kanssamme tarkoittaa?  Se tarkoittaa yksinkertaisuudessaan sitä, että Diva elää kanssasi osana perhettäsi, mutta toimimme taustatukena ja mahdolliset pentusuunnitelmat (jalostusoikeus) ovat meidän päätettävissämme ja Divan omistajuus säilyy meillä, vaikka hän onkin osa sinun perhettäsi. Toivomme Divalle ensisijaisesti rakastavaa ja rajat asettavat perhettä, mutta myös koiranäyttelymyönteisyyttä - itse ei tarvitse näyttelyyn lähteä, sillä  Kirsi tai minä voimme ottaa näyttelynatkalle neitokaisen mukaan. Aikataulut ja muut sovitaan toki yhdessä, eikä pelkoa, näyttelyissä ei ravata jatkuvasti, kaikkein tärkeintä on, että DIvalla on rakastava ja hyvä koti.

Toivon myös, että sinusta ja perheestäsi tulisi ystäväni ja voisimme vaihtaa säännöllisesti kuulumisia. Olen apunamme ja tukeanne jatkossakin ja toiveissa on myös, että voisitte olla yhteydessä myös Divan kasvattajaan tai vaihtoehtoisesti, minä lähetän Divan kuulumisia ja kuvia hänelle.

Jos olet kiinnostunut Divasta niin lähetä viesti Päiville paivi@grosspitz.fi ja/tai Kirsille  ticaponspitz@gmail.com , kerro perheestäsi ja miksi olet kiinnostunut juuri tästä pennusta. Huomioithan, että viestisi lukee myös Kirsi, sillä valitsemme Divan loppuelämän kodin yhdessä.

Olethan ennen viestin lähettämistä tutustunut rotuun (jos ei rotu ole sinulle entuudestaan tuttu, suosittelen lukemaan näiltä sivuilta ja kyselemään  lisää) ja miettinyt onko alkukantainen rotu sinulle sopiva? Olethan myös huomioinut, että rodulla on vahti- ja suojeluviettiä ja Divankin osalta niiden  voimakkuus selviää vasta aikuisena. Monet grosspitzit ovat myös varautuneita vieraita kohtaan, mutta omilla grosspitzeillämme tuo ilmenee ainoastaan  tilanteissa, jossa kokevat vieraan ihmisen olevan epäilyttävä. Huomioithan kuitenkin, että Divalla saattaa olla myös tätä luonteessaan, vaikka ainakin nyt vaikuttaa hyvin avoimelta pennulta.

Laita rohkeasti viestiä, mutta tosiaan, lue ensin lisätietoja rodusta ja mieti onko grosspitz sinulle sopiva rotu.

Terveisin Päivi, Kirsi ja Diva

Diva on koko nimeltään Diva Alba Fortuna Moravia, kasvattaja on Pavla Šírová, kennel Alba Fortuna Moravia, linkki hänen sivuilleen: https://velkyspic.webnode.cz/
Kuva by Tereza Vondrušková (Kennel Gentle Barbarian), linkki Terezan sivuille https://snehulacizpalumaru.webnode.cz

 

Translate »