Päivin Facebook hakkeroitu

Päivin Facebook-tili hakkeroitu

Päivitys syyskuussa -hakkeri deletoinut tilin!

 

Facebook -tili on hakkeroitu ja tällä hetkellä ei siitä syystä ole pääsyä Facebookiin eikä myöskään Messengeriin. Ei siis myöskään Grosspitz Jäbä & Hey Dude Facebook-sivun messengeriin. Älä siis laita viestiä kummankaan kautta Facebookissa, älä myöskään klikkaile tai vastaile mihinkään näiden kautta tulleisiin viesteihin tai postauksiin (uusi tili Päivin nimellä on Päivi Si, vanhaan ei tällä hetkellä pääsyä)

Toivotaan, että vielä löytyisi joku ihme ja tilit saisin takaisin, tällä hetkellä näyttää huonolta. Jos siis saat Päiviltä tai FB-sivuiltamme viestin, se en ole minä! Ilmoitan erikseen täällä sivuilla ja profiilissa sekä FB-sivulla, jos tilanne korjautuu. Pitäkää peukkuja! Jos satut tietämään vinkkejä, miten palautus voisi onnistua (kaikki ns peruskikat kokeiltu), ole kiltti ja ota yhteyttä

Tilillä oli käytössä kaksoisvarmennus ja salasana ei ollut muualla käytössä, Facebookin ilmoitusviestit, joissa ilmoitettiin sähköpostiosoitteen lisäämisestä ja minun tietojeni poistamisesta (uusi email, uusi puhelinnumero) ja salasanan vaihtamisesta tuli normaalisti sähköpostiin. Reagoin niihin puolen tunnin sisällä viestien tulemisesta, mutta linkit olivat jo "invalid". Toistaiseksi profiilissa ja sivulla ei näy kummallista toimintaa, mutta en tiedä, mitä taustalla tapahtuu. Tiliä käyttää joku, joka on vaihtanut salasanaksi alla näkyvän (vain osa sähköpostiosoitteesta näkyy, loput "tähtinä")

Päivi

Translate »